Lupeni / Parcul de pe Calea Brăii – reabilitat cu multă inspiraţie

Lupeni / Parcul de pe Calea Brăii – reabilitat cu multă inspiraţie

DISTRIBUIȚI

Este bine că primarul din Lupeni are copil mic. Astfel înțelege nevoile unei familii cu copii. Primarul Lucian Resmeriță a acordat o atenție aparte parcurilor și locurilor de joacă de când este primar, iar consilierii pe acest domeniu, al amenajărilor spațiilor verzi, își fac treaba excelent.

Nu vrem să punem că nu ar fi fost sensibil la cerințele părinților dacă nu ar fi fost și el părinte, dar, cu siguranță, acest rol îl determină altfel în alegerile pe care le face.
De curând, administrația locală din Lupeni a investit în amenajarea locului de joacă de pe Calea Brăii, un loc de joacă situat în apropierea Școlii Gimnaziale Nr. 3, care nu are o curte generoasă, și nici nu este mobilată după nevoile copiilor. Însă, în parcul din apropiere copiii găsesc tot ce au nevoie, leagăne, tobogan, carusel. Jocurile sunt noi, cele mai vechi sunt bine întreținute. Zilele trecute a fost instalat și  gard, absolut necesar în acest parc, expus și pe o latură și pe cealaltă, pentru că este încadrat între două axe de circulație. Împrejmuirea era și necesară, dar este mai ales extrem de veselă și frumoasă, sub formă de creioane colorate. La amenajarea parcului au fost respectate și nevoie vârstnicilor, care au acum un foișor răcoros, unde se pot adăposti și de soare și de ploaie, pentru un joc de table. Până acum pensionarii stăteau de taină sub coroana arborilor.
Dacă ne uităm comparativ la parcul respectiv acum 7 ani, și în ziua de astăzi, totul arată mult mai bine. Este păcat că s-au irosit resurse importante și că nu au fost făcute aceste amenajări la timpul lor.
Banii nu au fost niciodată mulți, este vorba de cum îi manageriezi. De exemplu, acum s-au redus costurile folosindu-se mâna de lucru a primăriei.
„Ne apropiem de finalizarea amenajării parcului pentru copii din apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Lupeni. Lucrările sunt executate cu angajaţii Primăriei Municipiului Lupeni, reuşind astfel să reducem costurile cu care au fost realizate noile dotări de care se vor bucura cei mici”, a transmis primarul Lucian Resmeriță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii