Lupeni / Lucică rezolvă problema ca la carte

Lupeni / Lucică rezolvă problema ca la carte

DISTRIBUIȚI

După ce i-a lăsat, ceva timp, pe conducătorii auto să facă zig-zag cu autovehiculele printre gropile care se înmulțiseră ca și ciupercile pe porțiunea de șosea dintre vechea moară și noul strat de asfalt de pe Bulevardul Poporului, primăria lupeneană a percutat mai mult decât exemplar la sesizările participanților la traficul auto.

De ieri,
spre dezamăgirea proprietarilor de magazine care desfac piese auto, a început reparația capitală –  de reținut asta! – a porțiuni respective de drum. Operațiunea care se execută în prezent este una ca la carte. Adică, Primăria Lupeni a angajat, pentru asta, o firmă de construcții care, cu utilajele corespunzătoare și muncitori specializați, s-a apucat de asfaltat drumul.

Operațiunea a început
dinspre spital spre primărie, pe un singur sens, și, din câte am constatat eu însumi, ieri, treaba merge repede.  Nu m-ar mira dacă, la ora la care citiți aceste rânduri, pe acest sens să se fi turnat deja stratul asfaltic. Acum, fără doar și poate, primarul Lucian Resmeriță merită din plin o bilă albă. Sunt sigur că i-o acordă și cei care, până acum au bodogănit și au fost cam supărați pe el. De fapt, alegând soluția cea mai bună, cea a asfaltării, iar nu a plombării, tânărul primar al Lupeniului a dovedit că este cu un pas, dacă nu chiar cu mai mulți, înaintea unui confrate de-al lui mai vârstnic, pentru care „cariile” de pe drumuri se tratează cu pietriș sau cu plombe asfaltice care, după nici câteva zile, sar vesele de la locul lor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii