Lupeni / 9 proiecte pe ordinea de zi 

Lupeni / 9 proiecte pe ordinea de zi 

DISTRIBUIȚI

În ultima zi a acestei luni, 28 februarie, Consiliul Local Lupeni se întrunește în ședință ordinară. Pe ordinea de zi sunt doar 9 proiecte de hotărâre inițiate de primarul Lucian Resmeriță. 

Normă de hrană pentru polițiștii locali
Primul punct pe ordinea de zi se referă la alocarea normei de hrană pentru personalul Poliției Locale Lupeni. Conform OUG 26/1994, și a completărilor din Legea 155/2010, beneficiază de 32 lei/zi funcționarii publici care ocupă funcții publice specifice de polițist local; 25 de lei/zi funcționarii publici care ocupă funcții publice generale și personalul contractual, plus alți 5 lei/zi polițiștii locali care lucrează în ture.

Linie de gardă la Spitalul Municipiului Lupeni
La Spitalul Municipal Lupeni se propune înființarea unei linii de gardă la domiciliu pentru specializarea Ortopedie-Traumatologie. Managerul spitalului, cu aprobarea Consiliului de Administrație, va stabili perioada de gardă la domiciliu. Spitalul îndeplinește condițiile pentru implementarea acestui proiect, iar Consiliul Local Lupeni, conform legii, trebuie să își dea acordul în prealabil.

Posturi vacantate la Spitalul Municipal Lupeni
În cadrul ședinței locale se aprobă și modificarea organigramei spitalului, prin vacantarea unor posturi și scoaterea lor la concurs. Vestea bună este că va fi vacantat și postul de medic primar la Gastroenterologie – secția Medicină Internă. Rezidentul spitalului finalizează pregătirea, urmând a fi confirmat ca medic specialist. Vor mai fi scoase la concurs un post de asistent medical la Balneofizioterapie, un post de asistent medical generalist, două posturi de asistent medical și unul de infirmieră la Obstetrică-Ginecologie. 9 posturi de medici rezidenți anul III și IV se transformă în posturi de medic rezident anul I.

Consiliul local – coorganizator al „Carnavalului Zăpezii”
La 9 martie, Asociația „Pro Straja” organizează „Carnavalul Zăpezii”. Printre partenerii asociației se află și legislativul local, care participă cu 7.500 lei. Bani care vor asigura premiile în bani, medaliile cu șnur, bandanele, brățările, diplomele și bannerele de promovare. Valoarea totală a evenimentului este estimată la suma de 20.000 de lei.

NSP Gatring Sesion – Competiție de Snowboard în Straja
Tot în data de 9 martie, în Straja are loc competiția de snowboard NSP Gatring Sesion, pe Platoul Soarelui. Consiliul local poate fi partenerul acestei competiții organizată de aceeași echipă care a organizat și competiția de longboard în Straja. Costul estimativ al evenimentului este de 20.000 de lei, iar Consiliul Local Lupeni, ca și coorganizator, participă cu suma de 5.000 de lei.
În ședința de joi vor fi stabiliți reprezentanții Consiliului Local Lupeni în Comisiile de Administrație ale unităților de învățământ. De asemenea, va fi stabilită lista de priorități pentru repartizarea locuințelor ANL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii