Lucrările de modernizare de la Spitalul Orăștie vor demara în perioada următoare

Lucrările de modernizare de la Spitalul Orăștie vor demara în perioada următoare

DISTRIBUIȚI

Spitalul din Orăștie va fi modernizat de SC Industrial Construct Gedi SRL, o firmă de construcții deveană, care a câștigat un contract de 3.240.000 lei pentru proiectarea și reabilitarea acestuia. Lucrările vor începe anul acesta. Conform contractului încheiat cu Primăria Orăștie, firma va trebui să se ocupe atât de realizarea documentației cât și de execuția lucrărilor în sine.

Vor fi executate lucrări de reabilitare, recompartimentare în vederea modernizării spațiilor interioare. Lucrări de înlocuire și modernizare a instalațiilor sanitare și lucrări de instalații electrice. Saloanele pacienților vor fi recompartimentate, vor fi realizate grupuri sanitare noi, pardoselile vor fi pozate peste cele deja existente, se vor înlocui balustradele vechi cu unele noi, se vor realiza rampe pentru persoanele cu dizabilități.

Lucrările vor trebui predate la 8 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Pentru acest proiect de investiții, estimat la valoarea de 3.241.842 lei s-a prezentat doar un ofertant.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii