Locul de trecere de la bariera spre Colonia Petroșani / Reabilitat printr-o...

Locul de trecere de la bariera spre Colonia Petroșani / Reabilitat printr-o lucrare „fulger”

DISTRIBUIȚI

ZVJ a obținut recent o mică victorie! Nu e cine știe ce prilej de fală, dar dacă nu scriam anul acesta de vreo trei ori de situația existentă la trecerea de cale ferată spre Colonia Petroșani, de pe strada Timișoarei și dacă nu dădeam câteva telefoane, inclusiv pe la Regionala CFR Timișoara, al cărei „obiectiv” este acel loc pe unde zilnic trec sute de mașini încoace și încolo (de altfel fiind principalul loc de trecere și spre Gara Petroșani), probabil că situația se mai lălăia conform stilului cefereului, “din lipsă de fonduri” și șoferii continuau să-și rupă cauciucurile la mașini în „colții” de oțel ce ieșeau în afara acelor dale de beton antice. Bineînțeles, nu doar ZVJ a obținut victoria, ci și cetățenii care s-au implicat în această poveste.
Situația a fost redresată la final de noiembrie, lucrarea durând câteva zile, timp în care în Colonie s-a putut ajunge cu mașina pe rute ocolitoare. Cei ce m-au sunat de fiecare dată în ultimii doi ani, au sunat și de data aceasta să mulțumească Ziarului Văii Jiului, șoferi care circulă zilnic pe-acolo, fie pentru serviciu, fie pentru scopuri personale, fie pentru a ajunge în oraș. „Mulțumim ZVJ-ului și dumneavoastră că ne-ați scăpat de acest adevărat calvar. Dacă nu vă încăpățânați să tot scrieți nu știu dacă cineva ar mai fi sesizat public treaba asta.Sunt absolut convins. Eu trec pe-acolo de minim opt ori pe zi, că am treabă, iar acest lucru făcea ca de fiecare dată să trec foarte încet ca să nu-mi înțep cauciucul. Eu știam treaba, dar alții, care treceau seara și nu cunoșteau ce e pe jos, fiți siguri că și-au înțepat cauciucul, fără să-și dea seama”, este unul din mesajele primite de la unul din petiționari, Vasile Ionel Șerban, șofer profesionist.
În fine, mulțumim pentru aprecieri, dar noi doar ne-am făcut treaba. Pe de altă parte, trebuie să mai spun faptul că lucrarea celor de la Regionala CFR Timișoara a conținut și luarea plăcilor de beton care zăceau acolo de vreo zece ani, cel puțin, precum și curățarea zonei dintre șine, locul arătând schimbat acum cu 180 de grade! Iată că se poate și iată că s-au găsit fonduri și pe final de an! Asta înseamnă că s-a dorit, că altfel nu se găseau fonduri pentru lucrare nici în 2021. Să sperăm că această curățenie a terasamentului va continua și în anul care vine pe toată lungimea municipiului, șinele de cale ferată traversând tot orașul de la nord la sud, iar de astfel de lucrare e nevoie mare, că nu trăim în junglă.
Unii șoferi spun că, cu toate acestea, la acest pasaj ar mai fi de lucru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii