Locuirea sub liniile de transport de înaltă tensiune- se caută voluntari pentru...

Locuirea sub liniile de transport de înaltă tensiune- se caută voluntari pentru a identifica locuințele aflate sub liniile de înaltă tensiune

DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov (APC Brașov) implementează proiectul Locuirea sub liniile de transport de înaltă tensiune, care are ca scop creșterea nivelului de cunoaștere a problemei accesului la energie electrică în cadrul așezărilor informale, în 8 județe din Romania: Brașov, Argeș, Vâlcea, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara.

Proiectul ”Locuirea sub liniile de transport de înaltă tensiune” este un proiect pilot pentru România, la acest moment neexistând date publice despre locuirea în aceste zone cu restricții de construire și acces la energie electrică.

Voluntarii ne vor sprijini în identificarea locuințelor aflate sub liniile de înaltă tensiune, cartografierea problemelor și nevoilor locuitorilor și administrațiilor locale pe raza cărora se găsesc aceste așezări.

Astfel, cu harta în mână, voluntarii vor merge pe traseu, vor constata realitatea din teren și vor face și poze. Ce așteptări avem: o bună comunicare, spirit de observație, dorință de a cunoaște județul, sete de cunoaștere Vârsta: minim 18 ani, apt de deplasare pe distanțe lungi, eventual posesor auto

Acțiunea se va derula pe perioada iunie-septembrie 2019.

Activitatea se va desfășura în teren și online: aproximativ 2-3 ore pe săptămână /10 ore pe lună. Pentru înscriere completați formularul la următorul link :

https://docs.google.com/forms/d/1vv4LyatPN6FSAo55ldK8DJmYQDuOULsfOQSGg9nkZoU/edit sau trimiteți un email la apcbrasov@gmail.com, subiect: voluntar LLI.

 

Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov

Coordonator proiect: Mihaela Carstea , coordonator voluntari: Andreea Socaciu

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii