La Vulcan / Val de spargeri 

La Vulcan / Val de spargeri 

DISTRIBUIȚI

Sfârşitul anului trecut şi începerea acestui în care suntem acum au marcat profund existenţa câtorva unităţi comerciale din Vulcan care au intrat în vizorul hoţilor.

Magazinul alimentar
din complexul comercial aflat lângă piaţa agroalimentară fost spart chiar în noaptea de Anul Nou. În timp ce lumea stătea cu gura căscată şi privea jocului de artificii, hoţii – pentru că se bănuieşte că nu e opera unuia singur – au operat la alimentara amintită. Nu s-au sinchisit să intre prin spate, ci au spart direct geamul de la stradă. S-au aprovizionat cu ţigări şi băutură, după care duşi au fost. În acelaşi mod au fost sparte alte două magazine alimentare din Cocoşvar.

Indivizilor,
aceiaşi sau alţii, nu le-a mers, însă, cu magazinul de confecţii de la parterul fostei cantine-restaurant. Aici au spart geamul-vitrină din latura estică a clădirii, după care s-au ascuns după chioşcul alimentar din staţia de autobuz. Voiau să vadă dacă există reacţii. De la locatarii blocurilor învecinate, fireşte, fiindcă uniformă de poliţişti nu se arătase pe acolo. Înăuntru au căutat bani, dar nu au găsit. Fizionomiile le-au fost reţinute, însă de câţiva cetăţeni, aşa că precis garda va pune mâna pe ei. Patronul magazinului s-a învăţat minte şi nu a înlocuit geamul spart. A construit un zid în locul lui.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii