La Vulcan, mai e de așteptat până la dispariţia gropilor decapate

La Vulcan, mai e de așteptat până la dispariţia gropilor decapate

DISTRIBUIȚI

Acum chiar că au dreptate șoferii care-și mână mașinile pe Bulevardul Mihai Viteazul și pe porțiunea DN 66A, de la Coroești la Paroșeni, care-i aparține Vulcanului. Imediat se face luna de zile de când au fost decapate gropile din carosabil, în vederea plombării lor cu asfalt, însă, până luni, 10 iunie, pas să se fi trecut la astuparea lor.

În ședința de consiliu local
din 30 mai, cineva, nu mai rețin care consilier, l-a întrebat pe Ile cam când se va rezolva problema? Primarul a invocat ca scuză ploile care nu au încetat în ultima vreme. Ceea ce e corect. Dacă s-ar plomba pe ploaie, conținutul ar putea ieși din groapă imediat, a doua zi, a fost el de părere. Acum două-trei zile, un vulcănean a observat că lucrări similare s-au efectuat și în Petroșani. Numai că, acolo, a remarcat el, o echipă de muncitori decupa gropile, iar o alta, care venea în urma acesteia, turna asfalt.

Duminică, 
în jurul orei șapte seara, am văzut cu ochii mei cum un autoturism a intrat la greu într-una din „setul” de gropi care ornează intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Jiului. La colțul estic al școlii 4. Și eu, dar și alte persoane care se aflau pe trotuar și pe bancă am zis că gata, acolo-i rămâne roata. Mai ales că s-a auzit un sunet, ca un fel de explozie, de parcă i-ar fi sărit cauciucul de pe jantă.

La trecerea de pietoni
de lângă CAP-„Profi” de pe bulevard conducătorii de autovehiculele, din oricare parte ar veni ei, trebuie ca, vrând-nevrând, să intre cu roțile mașinilor în rândul de gropi care au împodobit, pe ambele sensuri de circulație, carosabilul de la trecerea de pietoni. Ieri, pe la douăsprezece și ceva, am întrebat-o pe o persoană competentă dacă, umblând de la un capăt la altul al Vulcanului, ar fi zărit muncitori care să se fi apucat de plombări. I-am reținut răspunsul. A văzut, da, dar nu la plombat, ci la decapatul altor gropi. Așadar, domnilor, doamnelor și domnișoarelor care învârtiți volanul, vorbă devenită celebră, mai aveți de așteptat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii