La Vulcan / Gheorghe Ile a deschis noul an şcolar cu o...

La Vulcan / Gheorghe Ile a deschis noul an şcolar cu o campanie împotriva fumatului

DISTRIBUIȚI

Luni, festivitatea de deschidere a noului an şcolar la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu din Vulcan a început cu o întârziere de mai bine de o jumătate de oră.
Incidentul a fost cauzat
de o defecţiune ivită la sistemul de sunet care este montat pentru cuvântările care se fac cu astfel de ocazie. A durat circa patruzeci de minute până când specialiştii cu care a venit primarul i-au dat de capăt, iar Gheorghe Ile a putut să-şi etaleze talentul oratoric.
Cunoscut ca nefumător convins,
primarul Gheorghe Ile nu a pierdut prilejul de a le vorbi elevilor colegiului tehnic vulcănean nu atât despre cât de nocivă este ţigara, cât mai ales despre cum arată cineva cu meteahna asta. Şi, pentru o exemplificare elocventă, i-a întrebat, mai mult retoric, pe cei din faţa lui dacă ştiu cu cine se aseamănă o femeie cu ţigara-n mână. Nu a aşteptat să i se răspundă, aşa că partea lămuritoare a venit tot de la el. Cu o scroafă cu paiu’-n cur! i-a dumirit primarul.
În rest,
pe lângă îndemnul de a învăţa încontinuu, Gheorghe Ile le-a mai vorbit participanţilor la festivitate despre atenţia pe care primăria şi consiliul local le acordă colegiului. Dovada fiind, desigur, gradul ridicat de modernizare la care a ajuns principala instituţie de învăţământ din Vulcan. Modest, viceprimarul Cristian Merişanu a amintit puţin şi despre aportul său, dar, în mare, l-a lăudat pe şeful său cu mustaţă. Gheorghe Ile a venit însoţit de doamna secretar al primăriei şi de câţiva consilieri locali PSD. Unele cadre didactice au sesizat şi au rămas mirate că, şi de data asta, de la festivitate a lipsit domnul Petru Hodor, preşedintele comisiei de învăţământ din cadrul consiliului local. Care, a comentat, ulterior, cineva, ar fi fost posibil ca, la ora aceea, să fi participat la ceva similar, dar pe malurile Begăi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii