La Vulcan / Deratizarea, dezinfecţia și dezinsecţia sunt realizate de o firmă de...

La Vulcan / Deratizarea, dezinfecţia și dezinsecţia sunt realizate de o firmă de transporturi

DISTRIBUIȚI

Primăria Vulcan vrea să scape de muștele, țânțarii și șobolanii din oraș.

A semnat un contract pentru servicii de
deratizare, dezinsecție și dezinfecție cu o firmă din Hațeg, specializată în… transport de mărfuri.
Miruna Trans SRL cunoaște foarte bine Valea Jiului pentru că a lucrat destul de mult în zonă, primind în mod repetat contracte prin atribuiri directe, mai ales în domeniul amenajărilor exterioare și interioare.
De la transport și amenajări firma s-a reprofilat și iată că va reali­za inclusiv serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la Vulcan. Firma, reprofilată, deține licență ANRSC, autorizări DSP, DSVSA, ANPM, așadar este foarte posibil să facă treabă bună la Vulcan. În plus, lucrează la prețul pieței. Pentru 148.270 de metri pătrați, aria pe care se va acționa, primăria va plăti firmei 29.654 lei, fără TVA. Primăria Vulcan motivează necesitatea realizării acestei intervenții în regim de urgență, ținând cont de faptul că vremea caniculară din ultima perioadă a determinat apariția dăunătorilor și creșterea riscului de boli provocate de aceștia.
Ideea este că această sumă reprezintă o singură intervenție în teren, iar pentru stârpirea insectelor și a șobolanilor trebuie intervenit pe termen lung, la un interval de câteva luni, sau chiar câteva zile, dacă se acționează în perioada ploioasă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii