La volan, cu mult tupeu și alcool la bord

La volan, cu mult tupeu și alcool la bord

DISTRIBUIȚI

În weekend echipajul de la Rutieră a fost extrem de ocupat, iar printre cei opriți în trafic au fost și contravenienți care au uimit cu inconștiența lor.
Sâmbătă, 8 iunie, în jurul orei 20:10, un echipaj al Biroului Rutier Petroșani a oprit în trafic, pe strada Cuza Vodă, din Petroşani, autoturismul condus de un petroșenean în vârstă de 52 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar ca urmare a testării alcoolscopice, aparatul a indicat un rezultat de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot sâmbătă, în jurul orei 23:55, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Paroșeni. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie, în aerul expirat, de 0,73 mg/l.
Duminică, în jurul orei 02:00, poliţiştii Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, tot din Petroșani. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, duminică, în jurul orei 11:10, poliţiştii au oprit pe strada Anton Pann, din Petroșani, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din Petroșani. Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că cel în cauză nu posedă permis de conducere.
În data de 10 iunie, în jurul orei 03:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 66, în zona Dărăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Baru Mare. Bărbatul aflat la volan a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi ulterior, la Spitalul de Urgenţă Petroșani, a refuzat prelevarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.
În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii