La Uricani / Reabilitarea blocurilor este un fapt cert

La Uricani / Reabilitarea blocurilor este un fapt cert

DISTRIBUIȚI

Reparațiile generale ale blocului 11 de pe strada 1 Mai din Uricani, reparații care se fac din partea de sus și până jos, și pe exterior, și în interior, ale imobilului au început în luna martie. Ieri, când am fost în preajma lui, reabilitarea era executată în proporție de 80 la sută.

Operațiunile de înnoire
ale acestui bloc cu 36 de apartamente din orașul vechi al Uricaniului fac parte din două proiecte de acest gen pentru care primăria uricăneană a început demersurile necesare în urmă cu circa doi-trei ani. Începutul a fost mai greu la blocul 11, fiindcă au fost și locatari reticenți. Încet-încet, după ce au observat că nu se face lucru de mântuială, aceștia s-au dat pe brazdă. Acoperișul cu o suprafață de 1300 de metri pătrați este terminat în întregime. La fel și boxele de la subsol din care, până să arate ca acum, a fost scoși zeci și zeci de saci de mizerie. La fel ca și din podul imobilului.

În momentul de față,
se execută ultimii metri pătrați de izolație termică exterioară. Domnul ing. Marian Popescu de la SC Petra Pam SRL Lupeni îmi spune că lucrarea va fi terminată peste circa o lună de zile. Între timp, tot echipe de lucru ale societății domniei sale au lucrat peste drum, la blocul 4, și el prins în programul de reabilitare. Acoperișul acestuia, acum ras, era paradit în ultimul grad. Și aici plafonul a fost izolat și s-a turnat o șapă de beton. La fel s-a procedat și în beciurile de la subsol care, după ce au fost golite de mizerie, au fost placate cu polistiren. De luna viitoare vor începe lucrările în forță și la el. Pe lângă aceste două blocuri, societatea de construcții lupeneană mai are de executat lucrările de reabilitare la patru blocuri de pe strada Revoluției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii