La Uricani / Dănuţ Buhăescu soluţionează urgent orice sesizare a cetăţenilor

La Uricani / Dănuţ Buhăescu soluţionează urgent orice sesizare a cetăţenilor

DISTRIBUIȚI

Spre deosebire de alte localități, în care tot ce ține de transportul elevilor de acasă la școală și retur este subvenționat de către IȘJ Hunedoara, la Uricani atât salariul șoferului de pe microbuzul galben, cât și carburantul necesar sunt achitate din bugetul administrației publice locale uricănene.

Acum vreo două
săptămâni s-a întâmplat ca microbuzul să fie plecat cu copiii care participau la concurs, așa că elevii de la școala 1 care au terminat la ora 18:00 au fost nevoiți să aștepte până la întoarcerea acestuia. În acest răstimp, un elev din clasa a șaptea a fost bătut urât de tot de către un coleg mai mare ca vârstă, dar care s-a încăpățânat să repete de câteva ori penultima clasă a învățământului gimnazial. Băiatul acesta, s-a plâns mama celui învinețit în bătaie, este cunoscut pentru violența cu care-i tratează pe ceilalți copii și chiar pe unele cadre didactice.

Măsura necesară
a fost luată pe loc de către primarul Dănuț Buhăescu. L-a sunat pe șeful Poliției Locale și i-a dat dispoziție ca, în fiecare zi, să trimită un om în zonă. După care a promis că se va ocupa și de elevul staționar recalcitrant. Edilul șef uricănean a găsit soluția salvatoare și în ceea ce privește eliminarea sincopelor în desfășurarea transportului școlar pentru copiii din Câmpu lui Neag. Primăria a mai achiziționat un microbuz pentru transportul elevilor, iar ceea ce este de reținut e faptul că, și în cazul acestuia, tot ce ține de buna lui funcționare este achitat de primărie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii