La „Run The Lift 2017” / 100 de participanţi 

La „Run The Lift 2017” / 100 de participanţi 

DISTRIBUIȚI

Mai pe româneşte „Aleargă cu telescaunul”, un concurs inedit aflat la prima ediţie, s-a desfăşurat în Parâng şi a adunat 100 de participanţi.

Nu a lipsit sufletul evenimentului, cel care l-a şi organizat, Toma Coconea. Încântat de faptul că trei concurenţi care s-au întrecut cu telescaunul l-au bătut şi totodată au scos şi un timp foarte bun, Coconea declarat: „Sunt super mulţumit de prima ediţie. La început am zis că cinci vor bate telescaunul, dar uite că au fost trei. Cu siguranţă, evenimentul va creşte şi se vor antrena pentru la anul, când va  fi un concurs internaţional, şi atunci mai mulţi vor bate telescaunul. Sunt mulţumit de ceea ce am făcut la prima ediţie. Mulţumesc tuturor, participanţilor, partenerilor, voluntarilor şi tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment de suflet din Parâng. Ceea ce pot să vă promit acum este că va fi o tradiţie şi sunt convins că va fi un eveniment care va creşte si datorită vouă. Ne vedem la anul”, a declarat Coconea.
Prezent la eveniment primarul Petroşaniului Tiberiu Iacob Ridzi a spus: „Cetăţeanul de onoare al municipiului Petroşani, Toma Coconea, a adunat o mulţime de oameni iubitori ai muntelui care s-au luat la întrecere cu telescaunul. Îl felicit pe Coconea pentru iniţiativă, care, fără nicio îndoială, va continua să promoveze, să aducă Petroşaniul şi Munţii Parâng pe harta principalelor staţiuni din Europa şi nu numai. Îl asigur că ori de ori câte ori va avea nevoie de un sprijin concret din partea administraţiei locale îl va avea”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi.
La eveniment au mai fost prezenţi, Tiberiu Useriu, omul care  a cucerit Polul Nord şi Ciprian Bălănescu, cel mai bun ultramaratonist din România. Și ei au alergat cu telescaunul, dar cel mai bun timp l-a reuşit  Viorel Andrei Palici Palici din Braşov.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii