La Petroşani, noul an şcolar începe / Cu speranţe pentru izolarea termică...

La Petroşani, noul an şcolar începe / Cu speranţe pentru izolarea termică a şcolilor şi grădiniţelor

DISTRIBUIȚI

După evenimentul de deschidere a noului an şcolar, din Parcul „Carol Schereter” din Petroşani, prezentat de ZVJ în ediţia de ieri, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a primit două întrebări interesante din partea jurnaliştilor prezenţi.
Una dintre întrebări a vizat priorităţile administraţiei locale, legate de capitolul „învăţământ”, pentru viitoarea perioadă. „În zona educaţiei, exact cum m-am adresat şi azi elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice prezente, pe lângă faptul că ne preocupă foarte mult siguranţa copiilor din şcoli, vom avea în perioada următoare câteva proiecte importante pe fonduri europene privind anveloparea şcolilor şi grădiniţelor din Petroşani”.
A doua întrebare a fost: de ce anul acesta elevii din Petroşani n-au mai primit ghiozdane gratuite, cum s-a întâmplat în anii anteriori? „Programul Ghiozdanul pentru toţi nu se mai aplică pentru că legislaţia în vigoare este acum un pic mai stufoasă. Ar fi trebuit să facem anchete sociale, deoarece prin legea actuală nu mai puteam oferi ghiozdane la toată lumea din partea administraţiei locale. Ceea ce ar fi însemnat, cumva, un fel de discriminare… N-am vrut să creăm între copii astfel de situaţii”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii