La Paroşeni / Lucrătorii de la Ape şi vidanjele lor au percutat...

La Paroşeni / Lucrătorii de la Ape şi vidanjele lor au percutat cu promptitudine uimitoare

DISTRIBUIȚI

Ieri dimineaţă, o concentrare mare de forţă de muncă şi utilaje ale secţiei din Vulcan a SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani era cantonată la ieşirea înspre Lupeni a localităţii.
Şefi şi muncitori, împreună,
s-au străduit să rezolve o problemă ivită în urma ploilor care au căzut zilele astea. Gurile de canal şi, de fapt, întregul sistem de canalizare de lângă linia ferată, toate vechi de când e lumea, nu au mai făcut faţă şi s-au umplut cu apă. Cei care au pătimit de pe urma situaţiei nedorite au fost locuitorii caselor de din această parte a cartierului Sohodol-Paroşeni, aflată la graniţa cu Lupeniul.
vidanja1Pe lângă vidanjera albastră,
pe care o văd destul de des făcându-şi de lucru la blocul termic vecin cu al meu, a mai fost adusă una, ca să scoată apa din jompul aflat într-o curte. Oamenii au tras din greu, nu zic, dar nu ştiu, fiindcă eram deja plecat de acolo, cum au percutat tovarăşii când, dinspre Vulcan, venea o garnitură de tren. Maşina era în drum, canalul din care se trăgea apa se afla dincolo de linia ferată, iar reţeaua de furtunuri care trecea peste linia ferată nu era una din „C”-uri, furtun care-i ca mâna de gros, ci din „A”-uri. În care poţi să-ţi bagi şi capul, dacă-i mai mic…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii