La întâlnirea cu ministrul Fondurilor Europene, SC Apa Serv Valea Jiului SA...

La întâlnirea cu ministrul Fondurilor Europene, SC Apa Serv Valea Jiului SA a fost dată exemplu de bune practici în utilizarea  fondurilor europene

DISTRIBUIȚI
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului a avut, luni 28 septembrie, la Bucureşti, o întrevedere cu ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica. În cadrul acestei întâlniri au fost evidenţiate din nou performanţele înregistrate de SC Apa Serv Valea Jiului în accesarea şi utilizarea fondurilor europene, operatorul regional din Valea Jiului clasându-se pe primele locuri la nivel de ţară, în acest sens.

„Domnul ministru ne-a felicitat pentru faptul că, în exerciţiul bugetar 2007-2014, încheiem cu succes aceste proiecte, fără să fim incluşi în etapa de fazare. Acest lucru ne situează practic, aşa cum ne-a asigurat şi domnul ministru Nica, în pole position, pentru accesarea de noi bani europeni nerambursabili, pe exerciţiul bugetar european 2015-2020, bani cu care vom începe, încă de anul viitor, lucrările la etapa a doua a proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apa şi canalizare din Valea Jiului”, a declarat Costel Avram, directorul general al ASVJ. Care a mai arătat că, graţie modului în care a fost pus în aplicare proiectul european de la Apa Serv, operatorul regional de apă este pus în postura de a fi prezentat, de către reprezentanţii Ministerului Fondurilor Europene, drept exemplu de bune practici in acest domeniu.

Birou presa Apa Serv Valea Jiului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii