La  Hunedoara încep lucrările pe strada Mărțișorului, se pregătește realizarea girației pe...

La  Hunedoara încep lucrările pe strada Mărțișorului, se pregătește realizarea girației pe bulevardul Traian

DISTRIBUIȚI

Primăria Hunedoara a mai atribuit un contract pentru realizarea unui obiectiv nou, este vorba despre reabilitarea străzii Mărțișorului. De asemenea, administrația locală a scos la licitație și realizarea giratoriului între Bulevardul Traian și strada Bucegi.

Lucrările de pe strada Mărțișorului vizează modernizarea acesteia. Strada este de categoria a III-a, cu două benzi de circulație și face legătura între strada Viorele și Piața Eliberării. Lungimea totală a străzii este de 583 m, partea carosabilă are o lățime de 5 m, având trotuare pe ambele părți cu o lățime variabilă între 1,5 m- 2 m. Durata de funcționare a străzii este depășită, aceasta prezentând deteriorări majore ale structurii rutiere, fiind absolut necesară realizarea lucrărilor de reabilitare. Lucrările au fost evaluate la costul de 1.090.757 lei fără TVA . Au fost primite 4 oferte pentru reabilitarea ei și s-a atribuit Proactiv SRL care va realiza lucrările pentru suma de 714.840 lei.

Amenajare intersecție tip girație între bd-ul Traian, strada Bucegi și strada Dorobanți a fost scoasă și ea la licitație la valoarea estimată de 394.883 lei fără TVA. Se  va amenaja un sens giratoriu iar suprafața intersecție amenajată este de 3206 mp. Lucrarea include și realizarea  marcajelor transversale pe 200 mp și a marcajelor longitudinale pe 600 mp.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii