La Hunedoara – bani pentru sport

La Hunedoara – bani pentru sport

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local și Primăria Hunedoara se vor implica în două evenimente sportive care au loc în județul nostru, aprobând sume de bani pentru necesare organizării lor.

Participarea municipiului Hunedoara prin Consiliul Local Hunedoara în calitate de coorganizator alături de Asociația Club Sportiv „Orienteering Masters”, la organizarea evenimentului „Trofeul Hunedoarei”, care se va desfășura la Hunedoara în perioada 11-13 mai 2018 a fost aprobată prin alocarea sumei de până la 2.000 lei. Suma va fi folosită pentru achiziționarea de trofee.

Când vine vorba de mișcarea sportivă, consilierii hunedoreni sunt foarte activi și au decis participarea municipiului Hunedoara prin Consiliul Local al municipiului Hunedoara în calitate de coorganizator alături de Asociația „Ordinul Arcașilor Hunedoarei” și la organizarea evenimentului „Cupa Ioan Corvin”, care se va desfășura la Hunedoara în perioada 26-27 mai 2018.

„Având în vedere adresa nr. 28185/17.04.2018 a Asociației Ordinul Arcașilor Hunedoarei, prin care se solicită sprijinul pentru organizarea evenimentului Cupa Ioan Corvin, tir cu arcul tradițional și olimpic, ediția a VI-a, care se va desfășura la Hunedoara în perioada 26-27 mai 2018”. Consilierii au aprobat alocarea sumei de până la 2.000 lei.

Cupa „Ioan Corvin” este un concurs de tras cu arcul, de diferite modele și categorii. Evenimentul, ajuns la a VI-a ediție, se va desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor. Anul acesta vor participa aproximativ 100 de arcași din toată țara. Participanții vor fi premiați cu medalii și diplome.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii