La Gimnaziadă / Hunedoreni de bronz

La Gimnaziadă / Hunedoreni de bronz

DISTRIBUIȚI

Complexul Olimpic Sportiv Sydney 2000 din Izvorani a găzduit, în premieră, faza finală a întrecerilor de atletism din cadrul celei de-a treia ediții a Gimnaziadei.

Competiția s-a desfășurat într-o atmosferă frumoasă, sub semnul fair-play-ului și al sportivității, sub privirile medaliatelor olimpice Violeta Beclea Szekely (la 1500 m la Jocurile de la Sydney, în 2000) și Ionela Tîrlea (la 400 m garduri la Atena, în 2004).

Concursul a fost câștigat de echipa de la Liceul cu Program Sportiv din Iași  (Regiunea Nord Est), urmată de Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” din Pitești (Regiunea Sud) și Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara (Regiunea Vest). Echipa de la Colegiul National „Iancu de Hunedoara” a fost pregătită de profesorul Florin Bucur și a fost alcătuită din Andrada Ghiață, Francesca Rus, Rebeca Rus, Anca Colencu, Andrei Marian, Eduard Agrigoroaie, Adelin Pop și Vlad Ardelean. Mai trebuie remarcat faptul că hunedoreanca  Andrada Ghiață a fost declarată de către organizatori drept cea mai bună sportivă  participantă în competiție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii