La Gala Fotbalului Românesc / Ioan Danciu, premiat

La Gala Fotbalului Românesc / Ioan Danciu, premiat

DISTRIBUIȚI

Fostul arbitru internațional la fotbal Ioan Danciu s-a aflat printre personalitățile fotbalului românesc care au fost premiate la „Gala Fotbalului Românesc”, ediția 2017, la exact 20 de ani de la retragerea acestuia din arbitraj.

„În 3 decembrie  2017 s-au împlinit exact 20 de ani de când m-am retras din arbitraj, divizia A. Ultimul joc arbitrat a fost în Cupa României la Brașov, Rapid – Gaz Metan Mediaș 2-1 pe Stadionul Tractorul. Menționez că după acel joc, prietenii mei NICU GHEARĂ, HOTELUL AMBASADOR BUCUREȘTI, ISTRATE-PEDROS și GICA-DOCHITU au făcut tot ce le-a stat cu putință pentru ca cei 110 prieteni să se simtă bine, și nu pot uita niciodată, mulțumindu-le tuturor și cu acest prilej. Este incredibil că au trecut de atunci 20 de ani! În același timp, sunt onorat că, anul acesta, la Gala Fotbalului Românesc am putut să particip și sunt onorat de Premiul de Excelență care mi-a fost conferit pentru întreaga carieră în fotbal”, a scris Ioan Danciu pe contul său de socializare.
În cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment care a avut loc în cadrul Bucharest Fashion Week, mijlocașul formației FCSB Constantin Budescu a fost desemnat jucătorul anului 2017. De asemenea, Gheorghe Hagi, tehnician care a câștigat titlul cu FC Viitorul în ediția 2016-2017 a Ligii I, a fost declarat antrenorul anului. În cadrul aceluiași eveniment, centralul Ovidiu Hațegan a primit titlul de cel mai bun arbitru.

Alte premii acordate la a 19-a ediție a Galei Fotbalului Românesc: Portarul anului 2017: Ciprian Tătărușanu; Fundașul anului 2017: Romario Benzar; Mijlocașul anului 2017: Constantin Budescu; Atacantul anului 2017: George Țucudean; Conducătorul de club al anului 2017: Cristian Bivolaru; Antrenorul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2017: Claudiu Niculescu; Fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2017: Alexandru Băluță; Revelația anului 2017: Dennis Man; Stranierul anului 2017: Harlem Gnohere; Premiu de excelență pentru întreaga activitate: Cornel Dinu; Premiu de excelență pentru întreaga activitate: Mircea Sandu; Premiu de excelență pentru întreaga activitate: Sorin Cârțu; Premiu de excelență pentru întreaga activitate: Ioan Danciu; Premiu special: Ana Maria Popescu; Premiu special: Ministerul Tineretului și Sportului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii