La FCSB / Încă un produs al fotbalului petroșenean

La FCSB / Încă un produs al fotbalului petroșenean

DISTRIBUIȚI

FCSB l-a transferat pe Răzvan Oaidă.

700.000 euro
„Oaidă e o investiție. El încă nu a confirmat și încă nu este un jucător consacrat. Dacă vrei să câștigi bani la fotbal, trebuie să iei un jucător primul, înainte să îl vadă alții. Îl iei cu 700 de mii de euro și îl vinzi cu 30 de milioane de euro. Da, atât am dat pe el, 700.000 de euro”, a spus Gigi Becali.

„Sufletul” lui FC Botoșani
Oaidă este internațional de tineret. A jucat 4 meciuri la echipa U21 a României în preliminariile pentru Euro 2019. Speră să fie convocat la europeanul italian de juniori.

La Jiul, de mic
13 meciuri a jucat Răzvan Oaidă în acest sezon de Liga 1 Betano, la FC Botoșani, în care a marcat 1 gol și a reușit o pasă decisivă. Oaidă a început fotbalul la Petroșani.
„Am jucat la Jiul de la 7 ani până la 12 ani, dar și înainte de a mă legitima băteam non-stop mingea prin fața blocului cu amicii. Nu ratam nici meciurile din Liga 1 ale echipei mari, care era condusă în acea vreme de Alin Simota. Când reveneam de la stadion, încingeam de fiecare dată o miuță cu prietenii, încărcat și cu energia partidei din primul eșalon. Jucătorul meu preferat atunci era Andrei Cristea, actualul atacant al Craiovei” , a spus jucătorul fecesebist.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii