La două luni de la semnarea contractului de execuție, parcul de la...

La două luni de la semnarea contractului de execuție, parcul de la Bărbateni se apropie de finalizare

DISTRIBUIȚI

La începutul lunii septembrie, administrația locală din Lupeni a semnat un contract de realizare a lucrărilor de amenajare a unui teren de sport, dar şi a unui modern loc de joacă pentru copii, în  Cartierul Bărbăteni, în zona blocurilor 60, 68 și 69. Acolo este prevăzută și amenajarea unei parcări.

Locul de joacă nu va avea doar jocuri noi, ci va fi schimbată cu totul și arhitectura acestuia. Nou va fi și terenul de sport, și el va arăta oarecum ca și

 

 

 

 

 

 

 

Preparatorul. Va fi îngrădit, și amenajat cu material sintetic, va avea porți, și va fi trasat. De asemenea, va avea bănci pentru spectatori. Lucrările sunt evaluate la 219.128 lei, și sunt realizate de Termoprim SRL.

Primarul Lucian Resmeriță a inspectat astăzi lucrările în teren și a fost mulțumit de evoluția lor. Nu adurat atât de mult inspecția lucrărilor cât a durat discuția cu diferiții cetățeni care s-au oprit să stea de vorbă cu dumnealui și să își spună păsurile.

Tinerii au avut mult de câștigat anul acesta. Au fost realizate terenurile Preparatorul, cel din Bărbăteni, dar și skate-park-ul din zona Cinematografului Cultural, 179.328 lei au fost cheltuiți pentru realizarea parcului pentru role, iar sarcina a fost plasată către Comexim R SRL.

O problemă a fost totuși la terenul Preparatorul, amenajat de Primăria Lupeni cu 500.000 lei, dar pentru care administrația locală a refuzat să semneze recepția astă- vară, pentru că lucrările nu erau finalizate în proporție de sută la sută.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii