La câte contracte de finanțare a semnat, Bobouțanu încă mai are pastă...

La câte contracte de finanțare a semnat, Bobouțanu încă mai are pastă în pix

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a semnat astăzi, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Vest (ADR) încă două contracte de finanțare pe fonduri europene. Este vorba de proiectul pentru reabilitarea energetică a patru clădiri (Corp 1, Corp 2, Corp 4 și Cantină) din cadrul Colegiului Tehnic „Matei Corvin”, în valoare de 11.511.051,51 lei și de proiectul care vizează reabilitarea energetică a clădirii în care funcționează Primăria Municipiului Hunedoara, în valoare de 3.810.171, 42 lei.
Cele două proiecte au fost depuse la ADR Vest în luna octombrie 2017. „Astăzi am reușit să semnăm încă două contracte pe fonduri europene, din cele 19 proiecte depuse la ADR Vest
în ultimul an. Sperăm să semnăm, cât de curând, contractele și pentru celelalte proiecte”, declară Dan Bobouțanu. Cele două proiecte pentru care contractele de finanțare au fost deja semnate sunt: Restaurarea și Valorificarea Durabilă a Patriomoniului Cultural Castelul Corvinilor, în
valoare de 21.884.908,73 și Reabilitarea Clădirilor Publice din
Municipiul Hunedoara pentru Creșterea Eficienței Energetice – Colegiul Național „Iancu de Hunedoara”, în valoare de 3.796.225,46 lei.
În ultimul an, Primăria Municipiului Hunedoara a depus la ADR Vest un  număr de 19 proiecte pe fonduri europene, în valoare totală de  306.121.948,30 lei (66,5 milioane de euro).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii