La Baru / Seminar internaţional de Karate

La Baru / Seminar internaţional de Karate

DISTRIBUIȚI

După cum v-am mai informat, în zilele de 3 şi 4 octombrie 2015, în localitatea Baru, are loc prima ediţie a seminarului internaţional de Karate Adidas – Rafael Aghayev. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă la orele 12:00.

Rafael Aghayev este cel mai bun sportiv din karate din lume, fiind de 4 ori campion mondial, de 10 ori campion european şi câştigător al Jocurilor Europene de la Baku 2015, palmares pe care nu îl mai deţine nimeni în lume.

„Seminarul constă în patru antrenamente tehnico-tactice conduse de Refael Aghayev prin care acesta doreşte să împărtăşească din vasta sa experienţă. Antrenamentele se desfăşoară pe durata a două zile (sâmbătă şi duminică), unul dimineaţa şi unul seara în ambele zile”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

Seminarul şi deschiderea oficială vor avea loc la sala de sport din Baru.

„La acest eveniment aşteptăm peste 600 sportivi, antrenori şi iubitori ai sportului din toată ţara şi din străinătate. De asemenea este aşteptată şi prezenţa doamnei ministru al Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo”, precizează organizatorii.

Evenimentul este organizat de CS Masibo Petroşani, în parteneriat cu Primăria Baru.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii