La Aninoasa plouă cu bani! / 163 de miliarde lei vechi pentru un...

La Aninoasa plouă cu bani! / 163 de miliarde lei vechi pentru un bloc social de 63 de apartamente 

DISTRIBUIȚI

Primăria Aninoasa a primit o finanțare consistentă de 140 de miliarde lei (!) din partea guvernului, mai exact de la Ministerul Dezvoltării pentru construirea a 63 de apartamente sociale.

De data aceasta un bloc hidos și fără geamuri, dar foarte rezistent și solid, ce se vede foarte bine de pe geamurile primăriei, fiind vorba practic de fosta cantină minerească și care strică acum toată imaginea zonei, va fi restaurat și renovat, astfel încât să poată fi realizate acele apartamente de care vorbim. Și aici vorbim de o lucrare de investiție concretă, în momentul de față existând în derulare procedura de licitație în vederea desemnării constructorului.
„Acum suntem în procedură de licitație pentru constructor. Să vedem cine va câștiga, că vrem să scăpăm de această imagine tristă și, mai ales, vrem să avem gata aceste apartamente, în condițiile în care cerere există și condițiile sociale ale unor cetățeni de-ai noștri sunt acum extrem de grele. Cred că mai mult de-atât nu puteam rezolva pentru Aninoasa pe linie socială. Mulțumesc din inimă Guvernului PSD și doamnei premier Viorica Dăncilă! E ceva, ca în paralel să se construiască un bloc social de la zero, dar să se și mai facă alte 63 de apartamente într-o clădire practic părăsită, dar foarte bine construită pe vremuri, este de-a dreptul fantastic pentru un orășel de nici 5.000 de suflete. Dacă mai vorbim și de Centrul de Zi pentru Persoanele Vârstnice, o clădire ce va funcționa în spatele fostei cantinei minerești, pentru care am primit finanțare de la Uniunea Europeană de 1 milion de euro, pot spune că pe linie socială Primăria Aninoasa este în top trei pe județ la investiții la acest capitol. Iar comunitatea locală, orașul aveau nevoie de acestea toate ca de aer. Să sperăm că după finalizarea lucrărilor, la capitolul social se vor mai îmbunătăți lucrurile și în orașul nostru”, a menționat Nicolae Dunca pentru ZVJ.
Atenționăm, ca și în cazul celeilalte finanțări, că edilii aninoseni trebuie să dea dovadă de responsabilitate civică în cheltuirea banilor alocați de guvern.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii