Karate / Aur pentru Heian Deva

Karate / Aur pentru Heian Deva

DISTRIBUIȚI

Campionatul Național de Karate WUKF pentru cadeți, juniori și seniori desfășurat la Târgoviște, la care au participat circa 400 de sportivi de la peste 50 de cluburi din țară, a adus mai multe titluri de campioni naționali pentru reprezentanții CS Heian din Deva.

De remarcat că toți cei cinci sportivi au urcat pe podiumul de premiere. Andra Daneliuc și-a trecut în palmares un nou titlu de campioană națională de seniori, pe care l-a câștigat în proba individuală de kata shito ruy.

Cristian Josan a câștigat competiția cadeților în proba de shotokan. Surorile Carmen și Diana Tatoiu au fost cele care au urcat pe podiumul de premiere câștigând titlul național la kata individual shito ruy la cadete ,respectiv tineret.

Cel mai titrat sportiv din lotul clubului devan a fost la această ediție Victor Kutaba, care și-a trecut în palmares titlurile de campion național de tineret în probele individual de kata și kumite. Menționăm că toți acești sportivi sunt pregătiți la CS Heian Deva de către sensei Marius Biji.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii