Județul nostru s-a descurcat bine la olimpiade

Județul nostru s-a descurcat bine la olimpiade

DISTRIBUIȚI

Olimpiada naţională de arte vizuale, arhitectură şi istoria artei s-a desfășurat la Deva, în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, la Liceul de Arte Sigismund Toduță. La olimpiadă s-au înscris 482 de elevi, din clasele a XI-a și a XII-a, de la liceele de artă și seminariile teologice ortodoxe din țară. S-au acordat 153 de premii și mențiuni, (26 premii I, 26 premii II și 26 premii III). Elevii Liceului de Arte ”Sigismund Toduță” – Deva au primit două Premii I, un premiu III, și două mențiuni .

De asemenea, în perioada 24-28 aprilie, judeţul nostru  a găzduit etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane. Probele de concurs s-au desfăşurat la Colegiul Naţional „Decebal” Deva şi a reunit 250 elevi din toate judeţele ţării, distribuiţi pe discipline astfel: 76 elevi (28 echipaje) la Cultură civică; 41 elevi la disciplina Logică, argumentare şi comunicare; 41 elevi la disciplina Psihologie; 34 elevi la disciplina Economie; 30 elevi la disciplina Sociologie; 28 elevi la disciplina Filosofie.

De asemenea, au fost trimise spre evaluare Comisiei centrale a olimpiadei un număr de 40 lucrări la disciplina Educaţie civică.

Judeţul Hunedoara a fost reprezentat de 7 elevi. Elevii hunedoreni au obţinut un premiu şi o menţiune, pentru Colegiul Naţional „Decebal” Deva și Şcoala Gimnazială „M. Sântimbreanu” Brad.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii