Județul Hunedoara reprezentat la Târgul de Turism al României

Județul Hunedoara reprezentat la Târgul de Turism al României

DISTRIBUIȚI

Târgul de Turism al României îşi deschide porţile începând cu data de 15 noiembrie 2018, ora 10:00, pentru Ediţia de Toamnă a acestui an.

Agenția de Dezvoltare Economico- Socială Hunedoara va fi prezentă la târg  cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, beneficiind de un stand expoziţional de 84 mp, situat într-o poziţie centrală a Pavilionului B2 din cadrul Complexului Romexpo.

Reprezentanţii celor mai importante obiective turistice hunedorene, alături de operatori economici, reprezentanţi CNIPT şi delegaţi ai G.A.L-urilor din judeţ, vor întâmpina vizitatorii pe toată durata Târgului. Evenimentul are loc în perioada 15-18 noiembrie 2018,  iar pavilionul este deschis între orele 10:00-18:00, de joi până sâmbătă, respectiv între orele 10:00-16:00 în ziua de duminică.

”Cu experienţa participării la ediţiile anterioare, a fost concepută ideea unui stand expoziţional care să pună în lumină diversitatea extraordinară a atracţiilor turistice pe care le are de oferit judeţul Hunedoara, pornind de la natură, tradiţii, cultură, istorie, gastronomie şi continuând cu turismul de relaxare şi cel de aventură, inclusiv prin intermediul unei expoziţii de fotografie realizată cu ajutorul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni.

Obiectivul comun al tuturor celor care participă în standul judeţului Hunedoara este acela de a contribui la creare unei imagini favorabile a turismului hunedorean care să stârnească interesul cât mai multor vizitatori, oferindu-le ocazia unei experienţe foarte plăcute”, transmite ADES Hunedoara.

foto arhiva

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii