Județul are nevoie mare de medici. 13 posturi scoase la concurs în...

Județul are nevoie mare de medici. 13 posturi scoase la concurs în spitale

DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean de Urgență Deva scoate la concurs un post cu jumătate de normă de medic primar confirmat în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Compartimentul Dietetică.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist/primar în specialitatea postului, postată pe site-ul MS. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, Serviciul RUNOS, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”. Relații suplimentare se pot obține la tel.: 0254.21.50.51, int. 133.

Spitalul Orășenesc Hațeg scoate la concurs două posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de urgență.Taxa de concurs este de 150 de lei, conform legislației. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”. Relații suplimentare privind participarea la concurs și tematica se pot obține la Biroul RUNOS, tel.: 0354.40.88.94/95, int. 134.

Spitalul Municipal Lupeni scoate la concurs următoarele posturi:

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie la Compartimentul Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Pediatrie la Compartimentul Neonatologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Pediatrie la Secția Pediatrie;

 un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină internă;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie la Cabinetul de Cardiologie;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Epidemiologie la CPIAAM;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la Compartimentul RMFB;

 un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Radiologieimagistică medicală, cu atestat de studii complementare în Tomografie computerizată (CT) sau în Senologie imagistică.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist/primar în specialitatea postului, postată pe site-ul MS: www.ms.ro. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, str. Pădurarilor nr. 2, Biroul RUNOS, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”. Relații suplimentare se pot obține la tel.: 0254.56.06.50, int. 131 – Biroul RUNOS.

 Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad scoate la concurs funcția de farmacist-șef la Farmacia cu circuit închis a unității. Taxa de concurs este de 150 de lei. La concurs se pot înscrie numai candidații care au obținut minimum două puncte din cele prevăzute la pct. 9 din Anexa nr. 3 la ordin.  La concurs se pot prezenta farmaciști cu minimum 2 ani experiență profesională. Pentru proba scrisă un subiect va fi din legislația sanitară (Legea nr. 95/2006). Tematica de concurs va fi afișată la avizierul unității și pe site-ul: www.sanatoriulbrad.ro. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, str. Măgura nr. 25, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”. Relații suplimentare se pot obține la Biroul Resurse Umane-Juridic, tel.: 0254.61.10.50, int. 223.

 Spitalul Municipal Orăștie scoate la concurs un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie generală la Secția Chirurgie generală.

Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la casieria spitalului. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, str. Pricazului nr. 16, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”.

Relații suplimentare se pot obține la Biroul Resurse Umane

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii