Joi, 12 iulie, fitness în aer liber, la Cetatea Devei

Joi, 12 iulie, fitness în aer liber, la Cetatea Devei

DISTRIBUIȚI

Joi, 12 iulie, Cetatea Deva va fi gazda unui antrenament de fitness gratuit. Demonstrația sportivă va avea loc pe Platforma Artilerie Vest din incinta Cetății Deva, între orele 16:30-17:30.

Scopul este promovarea mișcării în aer liber, dar totodată și a monumentului istoric care străjuiește orașul Deva. Antrenamentul de fitness din Cetatea Devei va fi susținut de peste 20 de membri ai Clubului Barzz Fitness Deva.

Organizatorii evenimentului sunt Clubul Barzz Fitness Deva în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva și Primăria Municipiului Deva.

Iubitorii sportului, indiferent de vârstă sunt așteptați să încerce gratis cele mai noi forme de fitness.  Antrenamentul în aer liber nu este doar accesibil ci și eficient și benefic pentru sănătate. Exercițiile pe care le poti face în aer liber sunt mai puține decât cele pe care le poti face într-o sala de fitness. Cu toate acestea, antrenorii sunt de părere că un antrenament desfășurat în aer liber surclasează exercițiile din sală.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii