Iulia și Roberta au fugit de-acasă. Au doar 14 și respectiv 13...

Iulia și Roberta au fugit de-acasă. Au doar 14 și respectiv 13 ani, dacă le vedeți anunțați poliția

DISTRIBUIȚI

Iulia și Roberta, au 14, respectiv 13 ani, și au plecat de-acasă, de bună voie. Părinții și bunicii acestora le caută și speră să fie bine.  Se pare că cele două au plecat de-acasă după ce Roberta a intrat i+într-o dispută cu bunicul ei.

În data de 20 mai, în jurul orei 18:00, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, în cursul zilei de 09.05.2020, în jurul orei 16:00, fiica sa, MERCUREAN IULIA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar  de la locuința situată în municipiul Hunedoara, „pentru a-și vizita o prietenă”, și nu a mai revenit.

În perioada 09.05.2020 – 20.05.2020, reclamanta a ținut legătura cu fiica ei (care a mai părăsit domiciliul) prin mesaje, pe o rețea de socializare, mesaje prin care minora i-a comunicat mamei că „este bine”, dar a refuzat  să comunice telefonic cu mama ei  sau să îi indice acesteia adresa  unde se află în prezent.

La momentul plecării voluntare,  minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare albastru închis, o bluză cu mâneci lungi, scurtă până la buric, de culoare albă și era încălțată cu o pereche de pantofi tip sport, de culoare negru cu roșu și talpă de culoare albă. Totodată, aceasta și-a luat și telefonul mobil și încărcătorul aferent acestuia.

Semnalmente: minora are aproximativ 1,60 metri înălțime, aproximativ 50 kg, păr șaten-negru, vopsit negru, ochi căprui, ten închis la culoare și are mai multe tatuaje (pe piept, la încheietura mâinii stângi și la glezna unui picior).

 Este posibil ca minora să fie însoţită de o prietenă a sa, ANDRAȘ ROBERTA OANA, în vârstă de 13 ani (foto 2).

Cu privire la aceasta din urmă, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de bunica minorei despre faptul că, în cursul zilei de 15.04.2020, în jurul orei 17:00, nepoata sa în a plecat de la domiciliu spunând că merge „până la chioșc să cumpere niște lapte”, însă  nu s-a mai întors.

La momentul plecării voluntare de la domiciliu, minora Andraș Roberta Oana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni jeans negri și o bluză de culoare neagră.

Semnalmente: aceasta are înălțimea de 1,63 m, greutate aproximativ 52 kg., ochi căprui spre verzi, păr vopsit blond,  constituție atletică.

Precizăm faptul că nici această minoră nu se află la prima plecare voluntară de la domiciliu.

În urma verificărilor, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au stabilit că  minora Andraș Roberta Oana, în data de 19.05.2020, a comunicat pe o rețea de socializare cu  minora Mercurean Iulia, căreia i-a comunicat că ar fi fost lovită de către bunicul ei, iar  asta ar fi motivul pentru care a plecat voluntar de la domiciliul.

Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara  s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii