Iscroni / Veniţi, să vedeţi copacul cu lalele!

Iscroni / Veniţi, să vedeţi copacul cu lalele!

DISTRIBUIȚI

Asociația „Pro Aninoasa” a realizat ecologizarea zonei și curățarea mobilierului stradal pe care tot membrii asociației l-au montat, în urmă cu doi ani, în preajma copacului cu lalele de la Iscroni. Unii spun că pomul ar face umbră pământului aici de 139 de ani. Cu această operațiune se poate spune că au fost începute pregătirile pentru Tabăra Națională de Pictură. 

Aceasta este organizată
de către Asociaţia „Pro Aninoasa”, având ca parteneri Primăria Aninoasa, prin domnul primar Nicolae Dunca, Fundaţia „Ianza Art Inter-Cultural”, Școala Gimnazială „Sfânta Varvara” Aninoasa, Asociația Caritas Asistență Socială Petroşani și Asociația „Maica Precista” Petroşani. Tabăra națională se va desfășura în vecinătatea Copacului cu lalele, în luna septembrie.

„De la Uricani la Petrila,
ne îndeamnă domnul ing. Viorel Pascu, vicepreședintele Asociației Pro Aninoasa, dați sfoară în țară, pentru prieteni, pentru rude venite în concediu, că a înflorit copacul cu lalele de la Iscroni, o minune care se petrece o dată la câțiva ani. Vă asigurăm că este o oază de frumusețe care vă va destinde și vă va încărca spiritual în numai câteva minute”. „Tinerii frumoși și curajoși – a continuat domnia sa – care, până în ziua de 30 octombrie 2019, își vor oficia căsătoria la copacul cu lalele vor primi, din partea Asociației Pro Aninoasa și a Asociației Comitetului de Inițiativă Valea Jiului, diploma de Cetățean de onoare al copacului cu lalele și diploma de Ambasador al Văii Jiului. Numele lor vor fi menționate pe un panou amplasat în vecinătatea copacului cu lalele”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii