Ioan Nicolae Trif, reprezentantul  locuitorilor din Sântuhalm în Consiliul Local Deva

Ioan Nicolae Trif, reprezentantul  locuitorilor din Sântuhalm în Consiliul Local Deva

DISTRIBUIȚI

Ioan Nicolae Trif a fost ales delegat sătesc pentru Sântuhalm, cu unanimitate de voturi, în cadrul adunării sătești desfășurate marți, 20 februarie, și va reprezenta interesele cetățenilor din localitate în Consiliul Local Deva. 

La adunare au participat 57 de persoane cu drept de vot și cu domiciliul în Sântuhalm. De asemenea, au fost prezenți primarul Nicolae-Florin Oancea, secretarul Laura Sârbu, consilierii locali Luminița Hurgoiu, Andreea Ciobanu, Ferdinand Zoltan Pogocsan și Irinel Faur (desemnați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 455/2017), și reprezentanți ai Direcției Juridice și Administrație Publică Locală și ai Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Delegatul sătesc este ales de adunarea sătească, pe perioada mandatului consiliului local. Alegerea delegatului sătesc se desfășoară în prezența primarului sau a viceprimarului și a minimum doi consilieri desemnați prin hotărârea Consiliului Local. Alegerea delegatului sătesc se face cu majoritatea voturilor celor prezenți la adunare.

Ioan Nicolae Trif are 36 de ani, este absolvent al Facultății de Drept și Științe Sociale a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, promoția 2009. Din anul 2017, este practician în insolvență.

Este căsătorit și are doi băieți în vârstă de 4 și 6 ani. Soția sa este învățătoare la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii