Între Energeticianul și Cetate Deva, / Remiză albă

Între Energeticianul și Cetate Deva, / Remiză albă

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă la Petroșani a avut loc un nou meci de verificare pentru echipa din liga a doua ACS Energeticianul.

0-0
Trupa, pregătită de antrenorul George Zima, a terminat la egalitate, scor 0-0, cu gruparea Cetate Deva din liga a treia.
George Zima a trimis pe teren următoare formulă de joc: Dică – Petre, Lung (căpitan), Ismael Guiti, Dragu – Cenaj, Petrus Claudiu, Maxin, Iovu – Petrus Alex, Ionică.
La pauză au intrat: Axinte (Marinoiu)- Misăraș, Voicu, Gunie, Sandu Remus, Tudorache, Neacșa, Gîrbiță, Cioiu, Rusu și Buțurcă

„Suferim la construcție”
Antrenorul George Zima a declarat că echipa  sa suferă  la construcție: „Am avut o primă repriză bună din punct de vedere defensiv și am avut 3 ocazii mari de a deschide scorul, printre care și o bară. Deși am avut posesia mingii de partea noastră încă suferim la viteza de construcție a acțiunilor. Partea secundă a fost mai echilibrată, dar și de această dată am ratat două șanse bune de a marca. Partea bună din acest joc e că nu am primit gol, dar mă îngrijorează faptul că ratăm cu ușurință. Încet intrăm în linie dreaptă până la prima etapă și am așteptări mai mari de la juniori din punct de vedere a atitudinii în teren”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii