Într-un an, 5 blocuri ar trebui să fie anvelopate cu bani europeni...

Într-un an, 5 blocuri ar trebui să fie anvelopate cu bani europeni la Călan

DISTRIBUIȚI

Primăria Călan a ajuns la o altă etapă a proiectului de anvelopare pe bani europeni a cinci blocuri. A scos la licitație serviciile de proiectare și execuție tehnică a obiectivului de investiții „Îmbunătățirea eficienţei energetice și reducerea emisiilor de CO2 în sectorul rezidențial” finanțat prin Programul Operațional Regional – POR.

În decurs de o lună după finalizarea licitației și semnarea contractelor proiectarea ar trebui să fie finalizată, ceea ce va permite scoaterea la licitație a lucrărilor.

Procedura presupune prestarea servicii lor de proiectare pentru fiecare din cele 5 loturi în parte, astfel: blocul de locuințe nr. 12, str. Florilor blocul de locuințe nr. 1, str. Unirii, blocul de locuințe nr. 2, str. Unirii, blocul de locuințe nr. 4, str. Unirii, blocul de locuinţe nr. 6, str. Unirii. Valoarea estimată a acestor servicii este 90.483 lei, fără TVA.

În data de 25 mai 2016 UAT Orașul Călan a depus la Organismul Intermediar POR – ADR Vest o cerere de finanțare pentru proiectul intitulat „Îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea emisiilor de CO2 în sectorul rezidențial, orașul Călan, județul Hunedoara”. Anul acesta, în data de 7 iunie, a fost semnat contractul de finanțare nr. 31/2017 având ca obiect acordarea unei finanțări nerambursabile prin POR 2014-2020.

Durata contractului scos la licitație de primărie este de 13 luni de la emiterea ordinului de începere a prestării serviciilor, o lună este rezervată realizării documentației, alte 12 luni pentru serviciile de asistență tehnică din partea proiectantului, respectiv de la emiterea Ordinului de începere a serviciilor până la finalizarea lucrărilor ce fac obiectul asistenței tehnice și semnarea Procesului Verbal de Recepție finală a lucrărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii