Intervențiile ISU din acest weekend nu au mai fost pe dealuri și...

Intervențiile ISU din acest weekend nu au mai fost pe dealuri și pășuni

DISTRIBUIȚI

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţul Hunedoara şi subunităţile aflate în subordine au intervenit, în intervalul 10–12 martie, la 4 incendii, o degajare a unui copac și 12 transporturi de la domiciliu la ambulanţă în Deva, Orăștie, Brad, Hunedoara și Petroșani.

Pompierii au realizat vizite de informare și prevenție în 8 localități din județ, mergând din poartă în poartă pentru a face fermierii să înțeleagă că focul nu este soluția optimă pentru igienizarea terenurilor. Weekendul acesta nu au mai fost incendii deschise pe terenuri, dar și vremea a fost mai ploioasă. În schimb s-a acționat pentru stingerea incendiilor la locuințe.

Un echipaj al Detașamentului Hunedoara a intervenit în Piața Iancu de Hunedoara pentru stingerea unui incendiu izbucnit în fața unei magazii dezafectate. Anunțarea timpurie a incendiului, deplasarea urgentă a echipajului de pompieri și intervenția promptă au dus la limitarea propagării incendiului la doar 20 kg de resturi menajere. Cel mai probabil incendiul a fost generat de focul deschis în spații deschise.

Echipaje de pompieri al Detașamentului Hunedoara și ale Secției Ilia  au intervenit în localitățile Hunedoara și Zam pentru stingerea a două incendii produse la o ghenă de gunoi și la un tomberon metalic pentru colectarea maselor plastice.

O echipă, alcătuită din 4 pompieri, a Stației Brad a acționat cu o autospecială la un incendiu produs, în localitatea Leauţ, la vegetația uscată. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 1 ha de teren.

În intervalul 10–12 martie, pompierii care acţionează în vederea acordării ajutorului medical de urgenţă au asistat medical 85 persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii