Înșelată cu 1000 de euro de un presupus vânzător de autoturisme

Înșelată cu 1000 de euro de un presupus vânzător de autoturisme

DISTRIBUIȚI

O femeie de 43 de ani a fost înșelată de un presupus vânzător de automobile cu suma de 1000 de euro. Poliția a deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

Aceasta a căutat on-line un autoturism care să-i placă, și a văzut unul care se presupune că era din Germania. A luat legătura via e-mail cu vânzătorul, iar acesta i-a cerut o garanție de 1000 de euro pentru a-i aduce automobilul în țară. Plata a fost făcută în data de 26 octombrie, iar ulterior femeia a așteptat să ajungă automobilul.  Femeia a trimis suma respectivă printr-un serviciu de transfer monetar, însă, după retragerea banilor, proprietarul maşinii nu a mai răspuns solicitărilor acesteia de a preda autoturismul.

În data de 6 noiembrie aceata s-a adresat Poliției Municipiului și  a reclamat faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de înşelăciune.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii