Inevitabil în Valea Jiului / Gunoiul e pe cale să se scumpească

Inevitabil în Valea Jiului / Gunoiul e pe cale să se scumpească

DISTRIBUIȚI

Este de neocolit o majorare a taxei de colectare și transport menajer al deșeurilor menajere. Lucru deja știut de către toți primarii, pentru care chestiunea care se pune este ca această creștere de preț să fie, totuși, una suportabilă pentru populație, iar nu să-i cocoșeze pe locuitorii municipiilor și orașelor din Valea Jiului.

 

La prima

întâlnire pe care primarii sau oameni trimiși de aceștia au avut-o cu reprezentantul SC Supercom SA București, acestora li s-a adus la cunoștință că, din motive bine întemeiate, operatorul care efectuează serviciul de salubrizare are în vedere majorarea de până la trei ori a tarifului/ persoană perceput în prezent. Total diferit de procentele de 50 sau 60 la sută la care s-ar fi așteptat edilii șefi din Valea Jiului. Discuțiile nu s-au încheiat, așa că s-a stabilit o nouă întâlnire. Aceasta ar putea avea loc, dacă nu cumva s-a petrecut ieri, chiar în cursul zilei de astăzi.

 

Miercuri,

Vasile Jurca, primarul Petrilei, care e conectat permanent, pentru rezolvarea acestei situații, le-a transmis colegilor săi că societatea de salubrizare ar fi, totuși, dispusă să mai lase ceva din majorarea percepută inițial. Cel puțin asta am auzit eu de la primarul Dănuț Buhăescu, în biroul căruia mă aflam în timp ce el discuta la telefon cu omologul său petrilean. Problema este foarte serioasă, fiindcă, în caz că nu-i sunt acceptate pretențiile, operatorul bucureștean de salubrizare amenință că se retrage. Caz în care, într-o perioadă scurtă de timp, Valea Jiului ar fi invadată de gunoaie menajere, fiindcă găsirea unui alt operator de salubrizare de calibru și anvergura SUPERCOM-ului ar dura luni de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii