Încep lucrările de reparații pe A1 Lugoj – Deva și A6, traficul...

Încep lucrările de reparații pe A1 Lugoj – Deva și A6, traficul se va desfășura cu anumite restricții

DISTRIBUIȚI

Conform DRDP Timişoara, în lunile iunie, iulie și septembrie 2018, antreprenorul Tirrena Scavi Condotte Cossi G.I.E. va executa lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție, pe autostrada A1 Lugoj – Deva, Lotul 1, km 441+100 – km 468+645, mai exact între nodurile rutiere Traian Vuia – Topolovățu Mare. În august și septembrie se va lucra pe A6 între pozițiile kilometrice 1+200 – 10+000.

A1 – restricții în lunile iunie, iulie

Pentru execuția lucrărilor, traficul va fi închis alternativ, etapizat, iar circulația va fi deviată de pe o cale pe cealaltă. Se vor închide câte două sectoare de câte 5 km. Primele devieri de trafic programate vor fi între Calea 2, sensul de mers Timișoara – Deva și Calea 2. În luna august nu  vor fi instituite restricții de circulație pe autostrada A1.

A6- restricții în lunile august, septembrie

În lunile august și septembrie, se vor institui restricții de circulație similare pe autostrada A6, drumul de legătură între autostrada A1 și centura municipiului Lugoj, între pozițiile kilometrice 1+200 – 10+000.

Sectoarele aflate în lucru vor fi semnalizate cu panouri de orientare, balize și indicatoare rutiere și se instituie restricție de viteză la 80 km/h. Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere neplăcute, conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan şi să reducă viteza în zona de executare a reparaţiilor semnalizate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii