„În strategia noastră de dezvoltare Valea Jiului ocupă un rol important”

„În strategia noastră de dezvoltare Valea Jiului ocupă un rol important”

DISTRIBUIȚI

Stadionul Jiul din Petroșani a fost sâmbătă sub asediul evenimentelor fotbalistice. A fost ca în vremurile bune. Cu lume multă și bună. Dornică de fotbal.

Președintele AJF Hunedoara s-a implicat trup și suflet în evenimentele ce au avut loc la stadion. Evenimentul principal a fost finala Cupei României, faza județeană, câștigată de Inter Petrila în fața celor de la Aurul Brad.
„În primul rând trebuie să felicit ambele echipe pentru modul cum au abordat partida, în spiritul fair-playului. În al doilea rând, mă bucur că am reușit să avem la Petroșani o zi plină de evenimente cu foarte multe activități, respectiv: <<Din cartier pe stadion>> – competiție pentru elevii din clasele V-VIII din mediul urban și <<Transformă ulița în stadion>>, competiție pentru elevii claselor V-VIII din mediul rural.
De asemenea finalizarea proiectului <<Și tu poți să fii arbitru>>, unde au absolvit cursul 18 elevi. În pauza finalei a avut loc premierea sportivilor de la ACS Școala de Fotbal <<Damian Militaru>> participanți în Interliga Națională de Fotbal și, bineînțeles, finala Cupei României”, spune Cristian Petrean.
„Am văzut la Petroșani un public dornic de fotbal cu o participare destul de numeroasă. La Petroșani se respiră fotbal și am speranța că se poate reveni pe scena fotbalistică națională. În strategia noastră de dezvoltare Valea Jiului ocupă un rol important și sigur vom organiza şi alte evenimente. Trebuie să-i mulţumesc domnului primar Tiberiu Iacob-Ridzi pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, precum și celorlalte persoane care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment important pentru noi”, a mai adăugat Cristian Petrean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii