În jud. Hunedoara / Crește incidența cazurilor pozitive de COVID 19, sporește...

În jud. Hunedoara / Crește incidența cazurilor pozitive de COVID 19, sporește și vigilența prefecturii

DISTRIBUIȚI

La sediul Instituției Prefectului a avut loc luni, 2 noiembrie, ședința săptămânală de lucru a prefectului județului, Călin-Petru Marian, cu reprezentanții instituțiilor hunedorene implicate în luarea și aplicarea măsurilor în domeniul sănătății publice pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de „COVID-19”.

 

Au fost prezenți șefii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, directorul Direcției de Sănătate Publică și reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean.

Prefectul Călin-Petru Marian a solicitat să fie acordată o atenție specială monitorizării în timp real a situației privind numărul de paturi din spitalele „COVID” și „NON COVID” din județul Hunedoara.

De asemenea, având în vedere creșterea incidenței la nivel de județ a numărului de cazuri pozitive raportat la 1.000 de locuitori (2,10/1000), prefectul județului a precizat că este foarte important ca numărul acțiunilor de prevenire și al controalelor privind respectarea măsurilor de protecție să crească, mai ales în piețe, târguri, mijloace de transport public și în apropierea școlilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii