În data de 2 februarie va avea loc la Hunedoara evenimentul ”Comemorare...

În data de 2 februarie va avea loc la Hunedoara evenimentul ”Comemorare Michael Klein – 25 ani”

DISTRIBUIȚI

În fiecare an, pe data de 2 februarie, Hunedoara îi aduce un omagiu lui Michael Klein – căpitanul echipei de tradiție a fotbalului hunedorean, Corvinul Hunedoara și omul care a devenit o emblemă a județului.

În acest an, la împlinirea a 25 de ani de la dispariția lui Michael Klein, evenimentul va cuprinde, printre altele,  dezvelirea unei statui a sportivului, precum și organizarea unui meci de fotbal între Naționala României 1990-2000 și Corvinul Hunedoara 1980-1990.

Bugetul total estimat organizării evenimentului este în valoare de 315.857,42 de lei, această sumă fiind utilizată pentru finanţarea următoarelor activităţi:  realizare grup statuar – 157.966 lei; amenajare peisagistică a zonei de amplasare grup statuar – 137.891 de lei,  cazare, masă, echipamente echipe, cupe, medalii – 20.000 de lei. 20.000 lei vor fi asigurați din bugetul județean, în urma unei asocieri a Primăriei Hunedoara cu  Consiliul Judeţean Hunedoara în vederea realizării în comun a evenimentului, restul fiind acoperiți din bugetul local al Hunedoarei și sponsorizări.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii