În bugetul local hunedorean, banii se virează în funcţie de nevoi

În bugetul local hunedorean, banii se virează în funcţie de nevoi

DISTRIBUIȚI

Banii care au rămas nefolosiţi după finalizarea unor proiecte la Hunedoara vor fi redirecţionaţi, în funcţie de nevoi.

Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara solicită modificarea listei obiectivelor de investiții cu finanțare integrală sau parțială de la buget pe anul 2018, ca urmare a finalizării procedurilor de achiziție pentru obiectivul ”Extindere sistem iluminat public DJ 687-Pestișul Mare”. A rămas disponibilă suma de 150,00 mii lei. Tot Direcția Tehnică solicită virarea sumei de 153,00 mii lei de pe carburant și a sumei de 18,00 mii lei de pe asigurări non-viață, sume rămase disponibile ca urmare a delegării unor activități ale direcției către societatea de salubrizare. Banii economisiţi vor ajunge în altă parte.

Serviciul Fond Locativ și Relația cu Asociațiile de proprietari solicită alocarea sumei de 3,30 mii lei pentru achiziționarea unei centrale termice cu tiraj forțat necesară pentru dotarea ap.29, bl.6, Str. Câmpului, locuință ANL repartizată prin HCL nr.14/2018, fiind necesară introducerea acestui obiectiv în  listei obiectivelor de investiții cu finanțare integrală sau parțială de la buget pe anul 2018.

Biroul Comunicare, Promovare Imagine din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara solicită modificarea Calendarului de evenimente pe anul 2018 întrucât au rămas sume neutilizate pe evenimentul ”Târgul European al Castelelor-ediția a IV a” – 26,57 mii lei și totodată, ”Festivalul de jazz” prevăzut a se organiza în luna aprilie nu s-a mai organizat, rămânând disponibilă suma de – 30,00 mii lei.

Complexul Sportiv Michael Klein și Ștrandul Municipal din Hunedoara solicită alocarea sumei de 43,29 mii lei necesară pentru achiziționarea a 250 buc. umbrele și achiziționarea a 250 de suporți pentru umbrele pentru confortul clienților în cadrul Ștrandului, fiind necesară suplimentarea bugetului pe anul 2018 cu această sumă.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii