În acest weekend, 8 incendii în județ

În acest weekend, 8 incendii în județ

DISTRIBUIȚI

Dobra, foc pus la un adăpost de animale

Un echipaj de pompieri al Gărzii de intervenție Dobra a intervenit în localitatea Lăpugiu de Sus, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. În incendiul care a cuprins un adăpost de animale au murit 2 cai și au ars aproximativ două tone de fân. Incendiul a fost cauzat, se pare, de folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Incendiu pe strada Mureșului, Deva

Două echipaje, alcătuite din 9 pompieri, și o echipă de prim ajutor ale Detaşamentului Deva au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă situată pe strada Mureșului, din Deva. Pompierii, ajunși de urgență la locul incendiului, au reușit limitarea acestuia la un șopron cu o suprafață de aproximativ 50 mp, existând pericolul propagării arderii la o casă. Incendiul generat de un cablu electric defect a distrus acoperișul, mobilier, furaje și un metru cub de lemn de foc.

Incendiere cu intenție a unor autoturisme

Garda de Intervenție Totești a intervenit în Bărăștii Hațegului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la 3 autoturisme dezafectate folosite pentru piese. Incendiul a fost produs, cel mai probabil, de o acțiune intenționată.

Tot Garda de Intervenție Totești a acționat, cu un echipaj alcătuit din 4 subofițeri, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism. În arderea generată de o acțiune intenționată a ars instalația electrică, de răcire, două cauciucuri și compartimentul motor.

4 incendii de vegetație

Echipaje de pompieri ale Detașamentului Deva și ale Secției Ilia au intervenit pentru lichidarea a 4 incendii de vegetație uscată ce s-au propagat pe o suprafață totală de aproape 4 hectare pe raza localităților Deva, Simeria Veche, Ilia și Șoimuș. Arderile au fost cauzate de utilizarea focului deschis în spații deschise.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii