În această seară începe o campanie de dezinsecție la Deva, care se...

În această seară începe o campanie de dezinsecție la Deva, care se va termina mâine noapte

DISTRIBUIȚI
Avion AN2 - Aero Scoroget - Aviatiw utilitara

Marți, 12 iunie, de la ora 21.00, va începe campania de dezinsecție realizată de Primăria Deva prin S.C. Coral Impex SRL. Dezinsecția se va face cu ajutorul unui  avion utilitar, dar și la nivelul solului.  Dezinsecția va începe azi dar va continua și miercuri, 13 iunie 2018, între orele 5:30-7:30, dar și seara între orele 21:00-22:30.

După  stropirea din avion a întregului oraș, autospecialele dotate cu aparatura specifică activității de stropire și echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva vor continua dezinsecția în toate cartierele. Acțiunea de dezinsecție terestră se va întinde pe tot parcursul nopții de 12/13 iunie 2018, până când se va finaliza stropirea tuturor spațiilor verzi.

Substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

K-Othrine PROFI EC 25 combate toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi.

Dacă condițiile meteo nu vor permite activitatea de dezinsecție, aceasta va fi reprogramată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii