Imnul Champions League / Pentru juniorii lui Sorin Corpadi

Imnul Champions League / Pentru juniorii lui Sorin Corpadi

DISTRIBUIȚI

Jucătorii din Lupeni au bătut Steaua lui Sorin Ghionea și au cucerit un trofeu numit Champions League.

Jucătorii de la Școala de Fotbal Sorii Sport din Lupeni, grupa 2008, au luat parte la un puternic turneu de fotbal. Acesta s-a desfășurat la Slatina. La el au participat echipe precum New Star Steaua București (pregătită de fostul jucător al Stelei, Sorin Ghionea), Academia „Gheorghe Hagi”, Școala de Fotbal din Pitești a lui Dani Coman. Ce mai, nume grele din fotbalul românesc. Copiii din Lupeni au reușit să câștige toate cele cinci partide pe care le-au avut de disputat. Inclusiv marea finală în care au dat piept cu echipa Steaua (scor: 2-0, marcatori – Rus și Polgar.
„Este cea mai mare performanță pe care noi am obținut-o. Sorin Ghionea a venit și ne-a felicitat pentru rezultat. S-a cântat imnul Champions League pentru noi, pentru că am câștigat cupa. Copiii au fost impresionați și emoționați. Acest trofeu va rămâne în istoria clubului nostru. Am fost felicitați și de către Petre Marin. Ce mai pot să zic: totul a fost un vis pentru noi, un vis împlinit”, a declarat antrenorul Sorin Corpadi.
Sorii Sport: Mario Popovici, Eric Bărbat, Denis Polgar, Ștefan Tanți, Iuliu Moldovan, Adonis Rus, Denis Vorac.

Un junior de la Lupeni, la Craiova
Jucătorii lupeneni nu au trecut neobservați la turneele la care au participat în acest an. Ovidiu Iepure, în vârstă de 13 ani, a fost cooptat în lotul de juniori al echipei CSU Craiova. „Jucătorul a plecat la Craiova și pot spune că este o performanță pentru noi că am reușit să dăm un jucător. Până la urmă, rolul nostru este acela de a forma jucători care să ajungă cât mai departe”, a precizat Sorin Corpadi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii