Ieri, Florin Cazacu, primarul Bradului, a sta de vorbă cu premierul despre...

Ieri, Florin Cazacu, primarul Bradului, a sta de vorbă cu premierul despre situația DN 74

DISTRIBUIȚI

Primarul Municipiului Brad, Florin Cazacu, a participat miercuri, 18 aprilie, la sediul Guvernului României, la o întalnire cu Prim-ministrul Viorica Dancilă. S-au discutat probleme importante zonale. Principala problemă abordată a fost legată de necesitatea privind reparația drumului DN 74, tronsonul care leagă municipiul Brad de Alba Iulia prin Abrud și Zlatna.

A fost analizat stadiul proiectelor de înființare a distribuției de gaz metan în localitățile din Munții Apuseni.

S-a discutat de asemenea necesitatea asigurării de resurse financiare la bugetul local pentru funcționarea normală a aparatului primarului, dar care să permită și dezvoltarea orașului.

La întâlnirea de lucru desfășurată la guvern au participat alături de doamna prim-ministru Viorica Dancilă și ministrul Transporturilor Lucian Șova, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici.

Despre situația drumurilor din regiune s-a mai discutat cu premierii actualei puteri. Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba, și-a mai răcit gura și anul trecut, în fața premierului Tudose despre necesitatea modernizării DN 74, DN74A, DN 75. A rămas, din păcate, doar cu promisiuni, în timp ce zona Munților Apuseni sărăcește de la an la an din lipsa infrastructurii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii