Hunedorenii fac sesizări fără număr la adresa ArcelorMittal, unul dintre cei mai...

Hunedorenii fac sesizări fără număr la adresa ArcelorMittal, unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul primăriei

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Hunedoara manifestă un interes deosebit referitor la problemele legate de poluare și protecția mediului. Astfel că, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a purtat nenumărate discuții pe această temă cu reprezentanții societății ArcelorMittal.

„Am primit asigurări din partea lor că situația se va remedia în scurt timp. Chiar astăzi am semnat autorizația solicitată de ArcelorMittal pentru construirea instalației de desprăfuire – Lucrări de construcții aferente extinderii instalației de desprăfuire oțelărie: turn răcire, stingător scântei și exhaustor în cadrul oțelăriei. O dată cu realizarea acestei instalații sperăm ca problema poluării să fie rezolvată”, declară Dan Bobouțanu.

De asemenea, în cadrul discuțiilor purtate cu primarul municipiului Hunedoara, reprezentanții ArcelorMittal au dat asigurări că au bune intenții în menținerea locurilor actuale de muncă, precum și în crearea altora.

ArcelorMittal Hunedoara este o societate focalizată pe elaborarea de oțel și fabricarea de profile lungi turnate continuu și laminate la cald.

La  ArcelorMittal  lucrează circa 700 de persoane, societatea fiind  unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul municipiului Hunedoara, prin impozitele și taxele pe proprietate, dar și prin cota parte din impozitele pe salariile angajaților, care se întorc la primărie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii