Hunedoarean dat dispărut după ce a plecat la muncă în Dortmund

Hunedoarean dat dispărut după ce a plecat la muncă în Dortmund

DISTRIBUIȚI

În prima zi a anului2020, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Hunedoara au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Hunedoara cu privire la dispariția soțului ei, IONAȘCU GABRIEL-PETRICĂ (foto). Acesta are 46 de ani și la data de 13.12.2019, a plecat la muncă în Germania, în localitatea Dortmund, la un abator, unde a și fost cazat în perioada care a urmat.

Începând cu data de 21.12.2019, femeia a încercat să ia legătura telefonic cu soțul ei, însă nu a reușit, deoarece acesta nu i-a mai răspuns.

Hunedoreanca a mai precizat că, din acest motiv, şi-a contactat o rudă care lucra la același abator cu soțul ei, şi a aflat că este posibil ca soţul, în data de 21.12.2019, să se fi deplasat la un local situat în localitatea Dortmund.

Prin urmare, femeia a solicitat sprijin poliţiştilor pentru găsirea soțului ei, precizând că acesta are următoarele semnalmente: circa 1,85 m. înălțime, constituție atletică, păr șaten, calviție, ten închis.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de  căutare a bărbatului, care a fost dat deja în urmărire naţională.

  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii